Autoværksted i Holstebro - specialist i VW

Kundefordele

 • Original softwareopdatering
 • op til 40% billigere ende mærkeværkstederne
 • Fuld fabriskgaranti
 • Hente / bringeservice i Holstebro
 • Lånebil tilbydes
 • Ingen ventetid

Vi software-opdaterer din VW

En original softwareopdatering af din bil sikrer på:

• Din VW er 100% opdateret
• Den ingen fejl og mangler har i sin software.

Det betyder normalt, at bilen er vedligeholdt og levetiden for bilen øges markant.
En softwareopdatering betyder på din bil har den nyeste software. Det kan beskrives lidt som på opgrader sin computer. Den bliver hurtigere, og skaber og den anden sikre og bedre køreoplevelse.
Typisk kan man mærke og opdatering på, på bilen kører længer på literen eller på gearskiftet er blevet bedre.

Prisgaranti på erstatning af VW

Som kunde hos Ketner Holstebro er du sikker på, at vi udfører reparationer og serviceeftersyn iht. fabrikkens forskrifter og prisen aldrig overskrider den lokale VW forhandler.
 
Skulle du mod forventning have et bedre tilbud fra din lokale VW forhandler, så matcher vi det og giver yderligere 10% rabat.
 
Tilbuddet skal kunne dokumenteres og skal indeholde originale reservedelsnumre samt forhandlerens skiltede timepris.


Fuld fabriksgaranti på din VW

Hos os beholder du fabriksgarantien på din VW. Vi laver service på din bil efter bilproducentens forskrifter og vi er online med VW-fabrikken.

Det betyder, at du får det stempel, der skal til i din servicebog/elektronisk for at bevare en eventuel fabriksgaranti og sikrer at kvaliteten af dit serviceeftersyn er i top.

Vi servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Vi opfylder EU-reglementet på alle punkter og har adgang til alle biltekniske data. Derfor kan du være sikker på, at din bil bliver serviceret nøjagtig som fabrikanterne påkræver det og at fabriksgarantien kan opretholdes.

Hente og bringe service af din VW i Holstebro og omegn

Vi henter og bringer din VW for dig.
I en travl hverdag kan det for mange være en udfordring, at få bilen bragt til sit værksted, når der er behov for det. Derfor tilbyder vi at hente og bringe din bil, så hverdagen bliver forstyrret mindst muligt for dig.

Sådan gør du:
• Ring eller mail til os med besked om, hvad vi skal lave på din bil
• Oplys os om, hvor og hvornår vi kan afhente bilen og hvornår den skal være bragt retur igen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi holder dig og din VW kørende

Det er vores mål at gennemføre reparationer af kundebiler, så hurtigt og uproblematisk som overhovedet muligt.

Vores gennemsnitlige reparationstid er ca. 2,8 timer, men selvom vi er blandt markedets hurtigste, kan de færreste undvære bilen, så derfor tilbydes alle vore kunder en lånebil i reparationstiden.

Vi har fortrinsvis almindelige familiebiler samt varebiler til erhvervskunder.

*Vi tager 160 kr inkl. 100 km for lån af lånebil.

Ingen ventetid som VW kunde

Vi har Ingen ventetid på værkstedet! Vi har Drive In Service, hvilket betyder, at du kan komme uden at have bestilt tid.

Skal du videre, kan du låne en bil ellers kan vi tilbyde en kop kaffe imens du venter.

VW service ved Ketner Holstebro

Vi er et af Danmarks førende VW autoværksteder, vi har flere mekanikere og teknikere som har deres personlige forkærlighed for VW og kender derfor bilerne til fingerspidserne.

Mange af vores teknikere er efteruddannet systemteknikere ved Bosch Danmark, en meget krævende og anerkendt uddannelse i branchen. Der er en rigtig stor andel reservedele i en VW, der er udviklet og fabrikeret af Bosch, hvilket gør vores viden omkring en VW meget stor.

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, der er verdens største underleverandør til bilindustrien, og som derfor råder over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Hos Ketner Holstebro har vi en original VW tester og er dermed online med fabrikken. Vi har adgang til det nyeste software og kan opdatere din VW. Sagt med andre ord – din VW er i trygge hænder på vores autoværksted!

Ketner Holstebro er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere og på vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse typer varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din VW.

Din VW fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din VW og tilbyder vi dig bla.

 • Software-opdatering

 • Fejldiagnose center

 • serviceeftersyn

 • Rudeskift

 • Dækskift

 • Aircondition

 • Skadecenter

Book tid til din VW nu

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

Timepris på service 697, -

Vi er ofte foregangsmænd i branchen og har senest igangsat og servicevogn som kører ud og hjælper andre værksteder med at trække fastiddende dyser og gløderør op.

Et problem der har været kendt længe og som ofte har betydet og dyr erstatning med nyt topstykke. Det er bl.a. kompetencer der gør os stærke på VW.

 

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 70807351