Medarbejdere

Allan Zink
Værkfører

Allan styrer tropperne på værkstedet i Holstebro. Han er meget engageret og sørger altid for at opgaverne bliver løst målrettet og systematisk. Allan har tidligere været selvstændig mekaniker gennem mange år.

Telefon: 30214727
Henrik Randrup Pedersen
Reservedelsekspedient

Henrik er ansvarlig for reservedelslageret i Holstebro. Henrik har været i firmaet i mange år og har derfor en stor ekspertise og know-how om vores reservedele og han er omdrejningspunktet når værkstedet skal bruge reservedele.

Telefon: 43207640
Martin Nørgaard Hald
Mekaniker autoværksted

Martin er udlært mekaniker i 2012 og han skiftede i 2016 til Ketner Holstebro. Martin er meget omhyggelig og arbejder systematisk og målrettet. Martin har et dejligt humør, han spreder liv på værkstedet og er altid klar med en hjælpende hånd i pressede situationer.

Bent Østergaard
Tekniker

Bent er en særdeles dygtig tekniker, der løser problemer på alle bilmærker. Bent går systematisk til opgaven og finder hurtigt fejlen. Skal bilen på rullefelt er Bent den sande mester, han styrer vores 4-hjuls rullefelt med en erfaring og rutine som er sjældent set!

Tune Kærgård Pedersen
Tekniker

Tune er en virkelig dygtig tekniker, der løser problemer på alle bilmærker. Tune har haft sin opvækst hos Fiat og Hyundai, hvor han har været teknisk rådgiver og gennemført kurser hos importørerne.

Søren Hald
Dieseltekniker

Søren er helt enestående inden for diesel reparationer. Han er uden tvivl en af Danmarks bedste dieselteknikere. Har du en brændstofpumpe eller dyser der skal kontrolleres eller repareres er Søren uden tvivl manden der klarer opgaven!

Telefon: 43207641
Kristoffer Nørup Mølgaard
Mekaniker autoværksted

Kristoffer er udlært på vores autoværksted. Han er en dygtig mekaniker, der har forstået at tage viden og erfaring til sig i sin læretid, og var derfor selvskrevet til at fortsætte hos os.

Nikolaj Noe Kjærhede
Mekanikerlærling

Nikolaj er på den nye Bosch lærlinge linje, hvor han bliver oplært med fokus på Bosch teknologi. Nikolaj er meget lærenem og ser frem til at kaste sig ud i dagens opgaver.

John Louis Gaba
Chauffør

John kommer med en baggrund fra militæret, hvor han har været i mere end 30 år. John varetager kørsel til og fra værkstedet med kundebiler samt diverse vareture. John er altid på farten og han klarer opgaverne med et smil.

Torben Hansen
Direktør

Torben er kaptajnen for hele flokken hos Ketner. Torben er en yderst positiv karakter og er meget ide-rig, hvilket betyder at vi ikke altid gør tingene helt traditionelt og er samtidig en meget motiverende foregangsmand.

Telefon: 96317575
Henrik Thomsen
Økonomichef

Henrik har ansvaret for den finansielle styring hos Ketner. Henrik er en rolig og tålmodig fyr. Fordybelse i statistikker, analyser og tal i almindelighed er det sukker-kick Henrik skal bruge for at dagen stemmer.

Telefon: 96317581
Christina Christensen
Bogholderi og kontorassistent

Christina er med på holdet, der samler de administrative tråde i organisationen. Hun håndterer bl.a. leverandørfakturaer og jonglerer dagligt med mange opgaver. Christina er altid smilende, har god ordenssans og er altid klar med en hjælpende hånd.

Telefon: 96317574
Birgitte Lænner
Marketing og kontorassistent

Birgitte er en del af bogholderiteamet og håndterer leverandørfakturaer og andre daglige opgaver. Herudover styrer hun vores Facebookside og øvrige former for markedsføring. Hun har et positivt, smittende humør og er altid klar med en hjælpende hånd.

Telefon: 96317584